Mobil napvitorla

mobil napvitorla
A mobil napvitorláról
A mobil napvitorla a fix napvitorlához képest össze, vagy fel lehet tekerni. A mobil napvitorla hátránya viszont, hogy nyitott formában a szélterhelést kevésbé bírja, a szélérzékelő a vitorlát összetekeri, így a nyári nagy melegben előfordulhat, hogy tűző napon árnyékoló nélkül maradunk.
Amennyiben állítunk a szélérzékelő érzékenységén, úgy előfordulhat, hogy magában a szerkezetben okoz kárt a nagyobb szél. További hátránya, a fix napvitorlával szemben, hogy sokkal kevesebb helyre kivitelezhető, továbbá nagyon magasak a kivitelezési költségei. (motoros változat alapesetben kb. br. 1.200.000 Ft- 1.500.000 Ft. –tól érhető el).
 
Napvitorláink kivitelezésénél is törekszünk arra, hogy a lehető legtartósabb anyagokat használjuk fel ügyelve, hogy az anyag bírja is a rá nehezedő erőket.
Érdemes odafigyelni, hogy melyik, cég milyen anyagokat használ fel a kivitelezés során, mert pl. egy olcsóbb, de gyengébb minőségű anyag hosszabb távon nem biztos, hogy jó megoldás lesz.
 
Alkalmazási területe igen sokrétű. Mint feljebb már említettem nem csak otthonát lehet árnyékolni, hanem nagyobb udvarokat, játszótereket is, vendéglők teraszait, de még gépkocsija megóvására is alkalmas a napsugarak vagy jégeső ellen. Mivel könnyen fel-, s leszerelhető akár viheti nyaralására is, hiszen ad hoc jelleggel a laikus számára is könnyen kivitelezhető.
 
Kérem, nézze meg a fotógalériát, az árlistát és válasszon az igényeinek megfelelően a vitorlák közül, de kérésére természetesen segítünk Önnek megvalósítani álmai árnyékolását is. Díjmenetesen kérhet műszaki rajz, skicc, fotó alapján árajánlatot, melyet pár munkanap alatt elkészítünk Önnek, de a saját tervezés menüpont alatt, akár saját elképzeléseit is elkészítheti.
 
A napvitorlákkal történő árnyékolás teljes kivitelezését is vállaljuk az ország bármely részén, de lehetőség van postai utánvételre is, a magyar posta hatályos díjmeghatározása alapján.
 
A napvitorlákat ötféle típusból választhatja ki széláteresztő, kombinált, fix, mobil, vízhatlan, így olyan típusú napvitorlát választhat, ami az ön számára a legmegfelelőbb.
 
Természetesen referencia kérhető, mely igényét a teraszmester@gmail.com email címre várom.
Tisztelettel: Udvardi Ákos | +36 70 333 9904 | teraszmester@gmail.com


Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*