Széláteresztő napvitorla

Széláteresztő napvitorla
A széláteresztő napvitorláról
Széláteresztő napvitorla 185-230g/m2 anyagvastagságú 100% PE szövetek. Apróhézagos szövése révén a szélterhelést kiválóan bírja, annak egy részét átereszti, ami a folyamatos hűtését is szolgálja. Szövéséből adódik továbbá, hogy enyhén áttetsző így mérsékelten átereszti a vizet is. Igaz nem tető, de az árnyékolási funkcióját tökéletesen ellátja. Szilikonos, tükrös felülete révén öntisztuló, így tisztántartása sem okozhat problémát, tovább a fény kb 80%-át, az UV-sugárzás kb 90%-át visszatükrözi. Alatta biztosan nem lesz melege, „mint egy Öreg diófa hűs árnyékában”.
 
Napvitorlát (még raktáron lévő) forgalmazunk vízhatlan kivitelben is, de a hátrányai miatt egyáltalán nem ajánljuk. Sok éves tapasztalattal a birtokunkban mondhatom, hogy a vízhatlan kivitel a szelet kevésbé bírja és ha nincs kellő lejtése, az esővizet összegyűjti, ami kárt tesz a vitorlában és szerkezetben. Esőben képes alakot váltani. Nagyobb lejtés esetén, ami a rögzítési pontok között kb. 1.5 m-es szintkülönbséget jelent a szélterhelést nem fogja bírni. Éppen ezért vízhatlan napvitorlára garanciát nem vállalunk. Nyilván más cégeknél a hasonló árkategóriában árult vízhatlan napvitorlákra ugyan ezek a negatív tulajdonságok állnak fent.
 
Napvitorláink kivitelezésénél is törekszünk arra, hogy a lehető legtartósabb anyagokat használjuk fel ügyelve, hogy az anyag bírja is a rá nehezedő erőket.
Érdemes odafigyelni, hogy melyik, cég milyen anyagokat használ fel a kivitelezés során, mert pl. egy olcsóbb, de gyengébb minőségű anyag hosszabb távon nem biztos, hogy jó megoldás lesz.
 
Alkalmazási területe igen sokrétű. Mint feljebb már említettem nem csak otthonát lehet árnyékolni, hanem nagyobb udvarokat, játszótereket is, vendéglők teraszait, de még gépkocsija megóvására is alkalmas a napsugarak vagy jégeső ellen. Mivel könnyen fel-, s leszerelhető akár viheti nyaralására is, hiszen ad hoc jelleggel a laikus számára is könnyen kivitelezhető.
 
Kérem, nézze meg a fotógalériát, az árlistát és válasszon az igényeinek megfelelően a vitorlák közül, de kérésére természetesen segítünk Önnek megvalósítani álmai árnyékolását is. Díjmenetesen kérhet műszaki rajz, skicc, fotó alapján árajánlatot, melyet pár munkanap alatt elkészítünk Önnek, de a saját tervezés menüpont alatt, akár saját elképzeléseit is elkészítheti.
 
A napvitorlákkal történő árnyékolás teljes kivitelezését is vállaljuk az ország bármely részén, de lehetőség van postai utánvételre is, a magyar posta hatályos díjmeghatározása alapján.
 
A napvitorlákat ötféle típusból választhatja ki széláteresztő, kombinált, fix, mobil, vízhatlan, így olyan típusú napvitorlát választhat, ami az ön számára a legmegfelelőbb.
 
Természetesen referencia kérhető, mely igényét a teraszmester@gmail.com email címre várom.
Tisztelettel: Udvardi Ákos | +36 70 333 9904 | teraszmester@gmail.com


Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*